Coaching

Wat leeft er in jou aan wijsheid en waarheid? Hoe zou jij jouw kwaliteiten inzetten als jij met hart en ziel keuzes maakt?

Jij bepaalt wat jouw doelen zijn: wij ondersteunen jou constructief en professioneel waardoor jij kan excelleren in jouw ontwikkeling. Samen onderzoeken we een aanpak van relevante en nieuwe coach-technieken die aansluiten bij jouw eigen wijsheid hetgeen resulteert in een maatwerkprogramma dat past bij jouw specifieke praktijksituatie.

Evenwichtige keuzes maken die aansluiten bij wie jij bent!

Professional coaching voor inspiratie en verandering!

‘Coaching is de perfecte voorbereiding voor persoonlijke groei en ontwikkeling’

Creativiteit veronderstelt een flexibele houding om van oude manieren van denken en handelen los te komen, gewoontes te veranderen en zaken van alledag in een nieuw licht te kunnen zien.

Samen identificeren we jouw creativiteit, kwaliteiten en unieke talenten. Effectieve inzet hiervan verhoogt jouw veerkracht en staat garant voor blijvende verandering. Namelijk worden wie jij bent en veranderen zonder weerstand. Ontdek hoe jij middels coaching het verschil kan maken in werken en leven en maak een afspraak.

Bewustzijn, betrokkenheid en verantwoordelijkheid zijn de basis van onze visie op coaching.

Nieuw! e-Coaching = een leer- en reflectieproces in een vooraf bepaalde mix – face 2 face en digitaal – samengesteld = onze hybride vorm van coaching die op de huidige ontwikkelingen is gebaseerd waarbij  contactmomenten (deels) tijd en plaats onafhankelijk worden ingevuld: effectief en comfortabel! Stuur ons een mail om een op jouw situatie afgestemd vrijblijvend programmavoorstel te ontvangen.

Wil jij betekenisvolle keuzes maken om tot andere resultaten te komen? Samen ontdekken wij nieuwe routes om dit te realiseren!

KOST®ZEWA coacht zelfstandig professionals, ondernemers en directies, individuen en teams.

Neem contact op