Communicatie

De KOST®ZEWA communicatie proposities: brand-brainstorm, brand-concepts, branddesign, online-media, remarketing en events. Door authentieke merkverhalen te laden met unieke beeld- en vormtaal creëren we een creatief concept wat aansluit bij de doelmarkt. Onze internationale ervaring met de professionele inzet van design, fotografie, signing, beeld&geluid, catering en entertainment maakt het verschil. Zo kunnen we voor jouw personeel, klanten en relaties een brand-experience realiseren die staat als een huis.

KOST®ZEWA handelsmerken zijn eigenwijsheid, betrouwbaarheid en plezier!

Congruente communicatie staat voorop als geloofwaardigheid telt!

Wat je ziet is wat je krijgt!

‘Richting bepalen, gas geven en koers houden, daar zijn we goed in!’

In tijden van grote veranderingen en vanuit de roep van consumenten om betekenis en waarde is het onze missie zoveel mogelijk eigentijdse communicatieconcepten voor onze relaties te ontwikkelen. Dit betekent wel dat er meer gevraagd wordt door de markt. Schieten met hagel = massacommunicatie is uit.  Het is van belang meer dan in het verleden aan te sluiten bij de wereld van klanten, relaties en consumenten.

KOST®ZEWA gaat samen met opdrachtgevers op zoek naar het unieke merkverhaal en de kernwaarden die daaruit voortkomen. Story-telling is daarbij geen doel op zich maar helpt om het merkverhaal voor het voetlicht te krijgen, op de juiste manier en op het juiste moment bij de doelgroep of individuele relaties.

Omdat mensen steeds meer en makkelijker in beelden communiceren ligt daar de nadruk van onze inzet. Ons netwerk met professionals is in staat vanuit een creatief plan te werken naar een beeld- en vormtaal die de handen op elkaar krijgt. Jouw merkverhaal delen met de wereld wordt op die manier een feestje: plezier en succes verzekerd!

Neem contact op

Praatjes vullen geen gaatjes!